Projektet omhandler i alt 4 bygninger hvoraf EMCH varetager det komplette råhus arbejde for Bygning 4 som er en nyopførelse på et område som tidligere har været parkeringsplads for politiskolen.

Bygning 1-3 er eksisterende bygninger der har fungeret som undervisningslokaler for politiskolen. Disse 3 bygninger ombygges i et større omfang, hvor EMCH ligeledes varetager dele af råhus arbejde i forbindelse med ombygningen.

Projektets intention er at skabe rammerne for et levende campusmiljø med i alt 494 lyse og moderne kollegieboliger. Heraf placeres 278 boliger i bygning 1+2+3. Bygning 4 som indeholder 216 boliger og fællesarealer. Fællesskabet styrkes med gode fællesfaciliteter og udearealer til afslapning, hygge og urban sport. De tre eksisterende bygninger moderniseres og renoveres til en høj standard, Se separat byggesag. På grundens sydlige del opføres et nyt byggeri i 4 etager.

Bygning 4 er en helt nyopført ejendom som indeholder ca. 220 boliger. Størrelserne på boligerne varierer fra 33 m2 til 40 m2 brt. Bygningen har fire fælleskøkkener med tilhørende lounges samt stor tagterrasse, og p-kælder med min. 35 pladser.

EMCH samarbejder med bygherre samt rådgiver om at få tildannet det rigtig projekt. Der udføres i projekteringsfasen forskellige forundersøgelser på grunden samt på de eksisterende bygninger i forbindelse med korrekt projektering samt udførelse. Med særlig kompetence inden for elementbyggeri tildannes principperne for et nyt råhus i tæt samarbejde med elementleverandøren og rådgiver for at løse projektet til korrekt tid og økonomi.

EMCH varetager betonarbejder, jord- og kloakarbejder samt belægninger. Derudover leverance og montage af betonelement og ståltrappe.