Entreprenør Morten C. Henriksen A/S har opført nyt erhvervsdomicil for Bin2Bil i Slagelse. Showroom, kontorer, velfærdsfaciliteter og værkstedsarealer udgør 3.770 m2, dækhal 480 m2. Entreprisearealet på 19.000 m2 er udover bygningerne udført med Coloc-belægninger for p-pladser, herunder også med ladestationer til el-biler. På taget af værkstedshallen er der etableret et 400 m2 solcelleanlæg.

Bilhusets facade er udformet med en stor andel glas, så huset fremstår åbent både til ankomstsiden og langs de omkringliggende veje. De lukkede facadepartier er beklædt med grå sandwichpaneler med overflade af lakeret stål. Dækhallen er beklædt med stålplader i samme grå farve.

Rolle og ansvar. Entreprenør Morten C. Henriksen A/S har varetaget projekt- og byggestyring af både egenproduktion og underentreprenører på totalentreprisen, deltaget i projekteringsmøder, bygherremøder samt været ansvarlig for arbejdsmiljøkoordinering i byggefasen, herunder afholdelse af sikkerhedsmøder, mønsterrunderinger og udarbejdelse og vedligeholdelse af PSS.

I egenproduktion er udført jord-, kloak-, beton- og betonmontagearbejder.