Morten C. Henriksen A/S bliver totalentreprenør på 71 nye seniorboliger på den gamle Jernstøberigrund i Holbæk. Vi har indgået samarbejde med Arkitektfirmaet Mangor & Nagel som projekteringsledere, de skal føre skitseforslaget fra Edvars & Edvars, videre til opførelse. Jernstøberiet P/S står bag det ambitiøse udviklingsprojekt af den gamle erhvervsgrund på hjørnet af Skyttens vej og Lundemarksvej i Holbæk.

Byggeriet af det store seniorbofællesskab, går i gang foråret 2021 og står klar til indflytning 1. oktober 2022.

”Vi er glade for og stolte af, at Entreprenør Morten C. Henriksen A/S er valgt som totalentreprenør på byggeriet”, udtaler Direktør Hans Erik Jensen.

 

ANDELSBOLIGER BYGGET TIL FÆLLESSKAB FOR SENIORER

Nøgleordet for Jernalderen er det aktive tilvalg af fællesskab med sine naboer, som man kan møde på fællesarealerne.

Seniorbofællesskabet Jernalderen består af 71 lejligheder, hvor alle har en altan eller en terrasse, der vender bort fra de centrerede fællesarealer. Jernalderen er fordelt på fire plan, hvor du i stueplan finder hovedindgangen med et stort loungeområde – en grøn oase, åben i 3. sals højde samt et caféområde. På 1. sal findes fitnessrum samt sauna med tilhørende brusefaciliteter. På 2. sal indrettes fire gæsteværelser, heraf to dobbeltværelser og to familie værelser, med eget bad og toilet samt mindre fælleslokale. På 3. sal etableres et stort fælleslokale med tilhørende køkken og toiletter, hvor beboerne kan mødes til alt fra madklubber til generalforsamlinger og private fester. Fra fælleslokalet er der udgang til en vestvendt tagterrasse, hvor der er mulighed for at nyde solen og grille. Over dele af den sydlige fløj etableres ligeledes tagterrasse. I kælderen anlægges 58 parkeringspladser og et kælderrum til hver lejlighed. I kælderen findes også cykelparkering samt et stort værkstedslokale. Øvrige parkeringspladser etableres ud mod Lundemarksvej.

 

Fakta om byggeriet

  • 6655 m2 samlet boligetageareal
  • 886 m2 indvendige fællesarealer
  • 500 m2 kælder
  • 2200 m2 åben P-kælder
  • Opstart myndighedsprojektering november 2020 – ultimo januar 2021
  • Hovedprojektering februar 2021 – maj 2021
  • Byggeperiode april 2021 – september 2022

 

Klik på billedet for mere information om byggeriet