Entreprenør Morten C. Henriksen A/S søger erfaren økonomi- og regnskabschef.

Vi søger en engageret og rutineret økonomiansvarlig, med stærke faglige kompetencer, til varetagelse af en moderne og dynamisk økonomistyringsfunktion, der hver eneste dag er ”hjertekammeret” i vores professionelle entreprenørforretning med tilknyttet selskaber.

Der er tale om et selvstændigt job med mange varierende arbejdsopgaver og hvor det er en naturlig selvfølge at gå foran i de daglige bogholderiopgaver. Du skal trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor godt humør og overholdelse af deadlines går hånd i hånd.

Om os:

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S er en mellemstor entreprenørvirksomhed, som blev stiftet i 1985.
Virksomheden er beliggende i Holbæk Kommune med Sjælland som det primære arbejdsområde.

Vi arbejder med alle former for entreprenørarbejde, men primært hoved- og totalentrepriser samt jord-, kloak- og betonarbejder udført i egenproduktion.

Vi lægger vægt på en professionel styring af tid, kvalitet og økonomi samt et godt samarbejde med alle involverede parter i byggeprocessen. Vi ønsker at gennemføre og aflevere et byggeri, som vi alle kan være stolte af.  

Om dig:

Du har flere års erfaring som regnskabs-/økonomichef eller som ledende bogholder og meget gerne fra samme type virksomhed. Du er struktureret og selvkørende, med et godt overblik og i stand til at håndtere flere opgaver ad gangen. Du kan arbejde med deadlines og formulerer dig godt i skrift og tale. Vi værdsætter godt humør og teamånd, – og du skal kunne lede, motivere og give opbakning til det lille team af medarbejdere omkring økonomistyringsfunktionen.

Det vil være en stor styrke hvis du tidligere har arbejdet med systemer så som Business Central, Continia, PowerBi, EG løn, Proløn og Intempus tidsregistrering.

Om stillingen:

Du vil blive ansvarlig for alle regnskabs- og bogholderiopgaver – herunder også i moderselskab og øvrige koncernforbundne selskaber, og opgaverne vil hovedsageligt dreje sig om følgende:

  • Udarbejdelse af budgetter og ledelsesrapporter til direktion og bestyrelse
  • Klargøring af årsregnskaber til revisor i tæt dialog med denne.
  • Sagsopfølgning i tæt samarbejde med projektledere og direktion
  • Likviditetsstyring
  • Bogføring – hvori du selv deltager i det omfang det er påkrævet
  • Momsindberetninger
  • Faktureringer, debitor- og kreditorstyring
  • Diverse ad-hoc og administrative opgaver
  • Lønadministration.

Du refererer direkte til direktøren og arbejder tæt sammen med øvrig ledelse og projektledere for de enkelte entrepriseopgaver.

Løn aftales efter kvalifikationer og tiltrædelse sker efter aftale og gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål så kontakt Pernille Henriksen på tlf. 4154 5710 Og læs evt. mere om os på www.emch.dk

Din ansøgning og CV sendes til mail: emch@emch.dk